Каструлі
- 21112310000430-25%
- 2307309-25%
- 2307310-25%
- 21177180000430-25%
- A1026-25%
- 2307311-25%
- 163101020-25%
- 163102016-25%
- 21177240602430-25%
- 21177247164430-25%
- 21178297164430-25%
- 21178290602430-25%
- 21180307164430-25%
- 21180300602430-25%
- 50071-25%
- 6447.16
- 50166-25%
- 50167-25%
- BH-1152N-25%
- 50168-25%
- BH-6122-25%
- P-6L-25%
- BH-6571-25%
- 3742.28
Купити каструлі для кухні
На кухні навіть молодої господині присутні обов'язково 2-3 каструлі, а вже досвідченіші жінки, кулінари та кондитери мають в арсеналі цілі набори кухонного начиння, що різняться за об'ємом, матеріалом виготовлення, формою. Адже купити каструлю сьогодні можна з нержавіючої сталі, чавуну, міді або навіть скла термостійкого – будь-яка примха на вибір користувача. Інтернет-магазин MyMenu реалізує в широкому асортименті сучасні каструлі від брендів BergHOFF, Vinzer, Tescoma, Simax та інших, що відрізняються високою якістю, практичністю, функціональністю та модним естетично привабливим зовнішнім виглядом.
Різновиди матеріалів виготовлення каструлі
Як ми говорили, асортимент матеріалів, з яких виробляють сьогодні кухонне приладдя дуже широкий. Все починається з традиційної каструлі з нержавіючої сталі, а закінчується новомодними матеріалами та антипригарними покриттями: граніт, тефлон, жароміцне скло. Але що краще, на які моделі звернути увагу? Все залежить від ваших уподобань, вимог та особливостей приготування їжі, адже кожен матеріал має свої особливості, плюси та мінуси.
-
Нержавіюча сталь – один із найбільш популярних металів для виробництва каструль, завдяки своїй універсальності, практичності, довговічності, невибагливості у догляді, прийнятній вартості. Каструля нержавійка підходить більше для варіння, тушкування страв. Тривалим терміном експлуатації, підвищеними характеристиками відрізняється виріб з товстим дном, але він має і більш високу вартість.
-
Чавун – мабуть, найдовговічніший метал. Таким виробам не страшні надколи, подряпини, які залишають металеві кухарські лопатки і ложки, вони відмінно тримають тепло, довго не вистигають. Чавунна каструля використовується для звичайного варіння, тушкування, а також запікання. Недоліком є велика вага, тривале нагрівання, неприпустимість очищення в посудомийці.
-
Скляний посуд має естетично привабливий зовнішній вигляд, страви можна відразу ставити на стіл. Використовується частіше для запікання, але за дотримання правильних умов експлуатації його можна ставити на електроплиту або газову (з розсікачем!) для варіння, тушкування. Але будьте дуже обережні, не піддавайте скляні каструлі перепадам температур.
-
Антипригарні покриття типу тефлон використовуються у виробах, призначених для смаження, тушкування. Готувати в них одне задоволення, нічого не прилипає, не пригоряє навіть без олії, але варто уважно стежити за цілісністю покриття, оскільки наявність подряпин погіршує експлуатаційні властивості та їжа може просто пригоріти.
-
Кераміка – екологічно чиста, жаростійка, приваблива, в ній можна довго зберігати їжу. Але вона боїться механічних ударів, сколів.
-
Мідь – дорогий метал, тому рідше трапляється на кухні. Мідна каструля практична у приготуванні, має позитивні якості, але й високу вартість.
-
Алюміній – недорогий полегшений матеріал, тому вироби з нього легкі, бюджетні. Але при цьому алюміній вступає в контакт із лугами, кислотами, змінюючи колір, здатний виділяти мікродози токсичних речовин у їжу. Такі недоліки нівелюють його переваги. Сучасна безпечна алюмінієва каструля має різноманітний склад, який позбавляє її токсичності, зменшує контакт із кислотами. У нашому магазині представлені каструлі з алюмінію з якісним антипригарним покриттям, яке забезпечує швидкий і рівномірний прогрів, безпеку і зручність у приготуванні - нічого не пригорає і не липне.
Які купити каструлі? Поради щодо вибору
Крім матеріалу виготовлення, звертайте при виборі кухонного приладдя пильну увагу і на інші аспекти:
-
об'єм - вибирайте те, що потрібно вам, адже сучасний асортимент охоплює каструлі від 1 до 20 л;
-
форма - кругла або овальна, пряма або діжкоподібна - залежить від ваших естетичних уподобань, форми конфорок;
-
фурнітура – зручні ручки з покриттям або без, кришки прозорі чи ні, з отворами тощо;
-
призначення – залежно від того, що і як ви збираєтесь готувати, підбирається об'єм, матеріал, форма виробу.
-
тип дна – залежно від плити на вашій кухні.
Залишились питання? Звертайтеся до менеджерів магазину MyMenu, вони додатково проконсультують, підкажуть, допоможуть вибрати не тільки каструлі, а й столовий сервіз для гарного сервірування обіднього столу, заварювальний чайник для затишного чаювання, та інше кухонне приладдя.